skip to Main Content
+420 774 661 829 stranky@kranti.cz

Ochrana osobních údajů do 25.5. 2018

1. JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE UCHOVÁVÁME?

Uchováváme ty informace, které jsme od Vás se souhlasem získali, na příklad, když jste se zaregistrovali do našeho e-shopu či jste se zúčastnili soutěží, když jste si objednali zasílání novinek prostřednictvím e-mailových zpráv nebo když nás kontaktujete. Nejčastěji se jedná o Vaše jméno, adresu, e-mailovou adresu, telefon a datum narození.

Dále rovněž zaznamenáváme informace o Vašich zájmech prostřednictvím analýzy Vašich kliknutí na webových stránkách a v e-mailových zprávách, které od nás dostanete.

V okamžiku, kdy nás poprvé kontaktujete, vytvoříme si v naší databázi Váš profil. Jakékoliv další informace, které nám později předáte, se v něm rovněž ukládají. Čím více informací od Vás získáme, tím individuálněji zaměřené a zajímavější nabídky Vám budeme moci v budoucnu předkládat.

2. K ČEMU TYTO ÚDAJE UŽÍVÁME?

Tyto údaje užíváme pro účely výzkumu trhu i pro marketingové účely, tj. individuální tvorbu a zasílání vybraných informací poštou, e-mailem nebo prostřednictvím textových zpráv, nabízení výrobků a služeb a zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků, dle zákona č. 480/2004 Sb.

3. JAK DLOUHO SE OSOBNÍ ÚDAJE ARCHIVUJÍ?

V podstatě ukládáme veškeré informace, které nám zašlete po tak dlouhou dobu, co máte zájem o zasílání našich reklamních informací, tj. záleží době uvedené v konkrétním textu souhlasu. Nejčastěji jsou osobní údaje zpracovávány na dobu do odvolání Vašeho souhlasu nebo NA DOBU 5TI LET . Pokud si již více nepřejete, abychom využívali Vaše údaje, samozřejmě okamžitě a bezplatně splníme tento Váš požadavek (viz. část 5).

4. MŮŽETE ZJISTIT, JAKÉ ÚDAJE O VÁS VEDEME?

Ano. Můžete kdykoliv získat informace o údajích, které si o Vaší osobě evidujeme dle § 12 zákona o ochraně osobních údajů.

5. MŮŽETE ZAŽÁDAT O VYMAZÁNÍ ÚDAJŮ EVIDOVANÝCH O VAŠÍ OSOBĚ?

Ano. Samozřejmě máte kdykoliv možnost zažádat o částečné nebo úplné vymazání Vašich údajů, sdělením na e-mail: krantiniritya@gmail.com .Vaše přání splníme bez prodlení a okamžitě zrušíme zasílání dalších reklamních materiálů. V určitých případech, kdy tak vyžaduje zákon, budou Vaše osobní údaje uchovány a soubor bude zablokován, nikoli vymazán. Dále můžete kdykoli požádat o blokování, opravu či doplnění Vašich osobních údajů. Stejně tak máte i další práva dle § 21 zákona o ochraně osobních údajů. Z odběru novinek se můžete odhásit přímo v emailu odhlašovacím formulářem.

6. PŘEDÁVÁME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE TŘETÍM STRANÁM?

Ne, Vaše osobní údaje bez Vašeho souhlasu či bez Vašeho předchozího informování nepředáváme žádným třetím stranám k dalšímu využití, zejména Vaše osobní údaje nejsou prodávány, pronajímány ani vyměňovány. Pokud pověříme jiné společnosti – tzv. zpracovatele (zařízení na zpracování dat) dokončením našich úkolů (např. zasíláním informací), pak samozřejmě po těchto společnostech rovněž vyžadujeme ochranu Vašich údajů a takové společnosti mají povolení užívat Vaše údaje pouze a výhradně k zadaným účelům. I u takových společností vyžadujeme, aby zacházely s údaji v souladu s tímto prohlášením o ochraně dat a s příslušnou legislativou.

7. BEZPEČNOST OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Veškeré osobní údaje jsou uloženy na serverech s vysokou úrovní bezpečnosti a jsou chráněny proti zneužití ze strany nepovolaných osob. Stejně tak naše společnost dodržuje i další bezpečnostní opatření sloužící k ochraně osobních údajů.

Rádi bychom Vás informovali, že dozorovým orgánem v oblasti ochrany osobních údajů je Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7, 17000, www.uoou.cz

OBCHODNÍ PODMÍNKY

 

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top